Från Intercityt i Piteå

          


Några bilder från lördagen då hela 30 eLCor kom till Piteå för att träffas, circla och ha roligt. Vi började dagen på väskbutiken Umbrella med kaffe, macka och alla dessa väskor, handskar och sjalar. Efter den shoppingstarten skingrades klubbarna och spenderade några timmar ute på stan före egen shopping och lunch.

På eftermiddagen stod Ordförandemöte och Intercitymöte på schemat. När vi planerade mötet i början av hösten beslöt vi att Intercityt skulle vara ett öppen möte. En del klubbar hade med sig sina gäster. Våran DO passade på att berätta om Ladies Circle.

Efter en timmes uppehåll fick vi prova champange med tilltugg. Vi fick en utförligt undervisning av Erik från Munskänkarna. Det vi inte vet om champange NU är inte värt att veta, eller hur? 

Middag på kvällen med en mycket god buffé. Mycket prat och skratt och sång. Dom här eLCorna kan verkligen sjunga. Vi hann igenom sånghäftet två gånger.

Efter lottdragning på vårat fantastiska lotteri bar det iväg ut på disco på en av Piteås nattklubbar.

Tack alla ni 30 eLCor som kom hit till Piteå!!


Kommentarer
Postat av: Johanna Åkerlund

Tack så mycket till alla som var där och framför allt till Pite-eLCorna som arrangerat en kanondag och -kväll! Har inte haft så roligt sedan RM! =) Kram!

2009-10-13 @ 14:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0