Rosa LC fest i Skellefteå

        


När LC Skellefteå kallar till fest för att samla in pengar till Bröstcancerforskningen, då ställer vi upp. Ca 90 tjejer träffades för ett Rosa mingelparty i Odd Fellows lokaler. 100 kr / person och inträdet var även en lott i deras fina sponsrade lotteri. Välkomstdrink och lite snacks.....Vi träffade gamla vänner och vi lärde känna nya vänner.
En mycket trevlig kväll!Sponsor till lotteriet

Vi har klart med två sponsorer till lotteriet på LC83´s 40-årsfest.

Vi välkomnar DaisyBeauty

"Sveriges nya skönhetsmagasin på nätet. Här kan du läsa om hudvård, hårprodukter, nageltips, doftnyheter, spa och makeup. "

och

Nordea


BowlingkvällFörra mötet bjöd vi in gäster, både nya och gamla, och åkte iväg på bowling. Inte det lättaste att knuffa ner dom där kägglorna. Måste banorna vara så långa??? Några striker blev det i alla fall!!! Riktigt roligt! 

Vår 40-årsfest närmar sig och vi är laddade :-) Välkomna alla gäster till oss i Piteå


Anmälningarna till festen

...börjar droppa in. Har du fått en inbjudan via kort eller mail och har Facebook, så har du säkert en Evenemangsinbjudan ochså. Där ser du vilka som är bjudna till våran fest, vilka som redan nu tackat ja och vilka som fortfarande funderar.

Inbjudningarna till 40-årsfesten har

...i veckan skickats ut till våra gäster på den kommande It´s a party-festen. I går lade vi ochså upp ett evenemang på Facebook.

RSS 2.0