DistriktsOrdförande 2009-2010

          
Nästa års DistriktsOrdförande kommer från Piteåklubben. Våran klubbordförande har blivit vald till DistriktsOrdförande. Vi säger stort Grattis och Lycka till!! Du har ett spännade och superkul år framför dej.

DM i Kalix 27-29/3 -09

                                 

I helgen har årets DM hållits. Ladies-Circle och Round Table i Kalix hade värdskapet den här gången. Ordförandemöte och "hemma-hos" hölls redan på Fredag. Våran Ordförande, Helena närvarade från klubben.
På Lördagförmiddag anslöt resten av oss. Förmiddagen bestod av Distriktsmöte med information från LCI och LCS. Olika propositioner och motioner presenterades, som ska gås igenom på Riksmötet. Resebidrag till Riksmötet i Sverige och det Internationella mötet i Indien, lottades ut mellan dom klubbar/medlemmar som vill närvara där.

Vid kl. 12:30 tog vi på oss vinterkläderna och promenerade efter Kalixälven upp till Campingen där hemgjord ärtsoppa serverades. Vi njöta av solen, det vackra vädret och ärtsoppan. 
Efter det gick vi tillbaka till Hotell Valhall för att bubbla i bubblepoolen och basta. Superskönt !

På kvällen var det bankett i restaurangen med buffé och kaffe. Sen kom discot igång. Skellefteå och Piteåklubben hade nog flest representanter på dansgolvet. :-)

DM i Kalix 27-28/3 2009

Till helgen är det DM i Kalix för Ladies-Circle och Round Table distrikt 8.
Redan på Fredag åker våran ordförande till Kalix för Ordförandemöte och homeparty. På lördag ansluter vi andra ( fem stycken ) för att delta på Distriktsmötet, Distriktskampen och banketten.

För några i klubben är det fösta gången dom åker på DM. 
*tummen upp*

Makeup kurs på Parelle

         

Vilket färgglatt möte. Vi bokade en makeup kurs hos Parelle i Piteå. Fem medlemmar från klubben och åtta (!) gäster slöt upp till kursen. Affärsägarinnan och en anställd undervisade oss i rengöring, underlagskrämer, foundations och själva sminkningen.  Alla satsade och vågade sminka sig med starka klara färger. Blått, ceris, grönt...blev vi snygga? Supersnygga helt enkelt!!

Med oss hem fick vi en påse med lite makeup-och parfymprover

Nästa möte: 18/3 Makeup-kurs på Parelle (JOWA)

Vi träffas kl.18:25 utanför Jowa. Pris 250kr /person.
Efteråt har vi möte hemma hos mej.

Kom ihåg att anmäla era gäster till mej (Mona) senast 15/3

RSS 2.0