Fest med LC

         

Då har det varit fest igen. Vi hyrde RT Piteå´s klubblokal, fyllde den med festsugna eLCor och gäster. Maten beställde vi från Thai Garden....så enkelt och gott.....
Våran bartender gjorde ett kanonjobb. Hon fixade den godaste jordgubbsdrinken. Mycket populär!!!
Tre minuter hölls av sekreteraren och handlade om Ladies-Circle. Våra gäster var bra på att ställa frågor om Ladies-Circle. Kul!
Efter lottdragning på vårat lotteri, var det dax för Singstar....och stjärnor det finns det. Sjöng vi inte i mikrofonen, så hjälpte vi dom tävlande med back-up. :-)

Tack för en trevlig kväll. Det gjorde ni bra!!

Inbjudan till Boden på föredrag

Vi har fått en inbjudan från LC 55 Boden. Dom bjuder in till ett föredrag om KBT ( kognitiv beteendeterapi ) den 22 april. Gemensam anmälan för intresserade i klubben.

Studiebesök och möte

           Socialtjänsten
Igår onsdag, var vi på ett mycket intressant studiebesök hos Socialtjänsten här i Piteå. Enhetschefen för barn- och ungdomsgruppen, Roger Burman berättade om verksamheten och hur dom arbetar här i kommunen.  Behovet av kontaktpersoner och  kontakt familjer finns det alltid ett behov av. Har man möjlighet, så kan man kanske hjälpa till. Man matchas mot barnet/ungdomens intressen och behov. Som Roger Burman sa: det kan vara nått så enkelt som att bara fika ute på stan tillsammans, eller gå på bio.

Vi kan rekommendera andra eLCor ute i landet ett sånt här studiebesök.

Mötet hade vi efteråt på restaurang Thai Garden.

RSS 2.0