Studiebesök Piteortens Chark

     

Igår började vårterminen för LC 83 Piteå. Vi rivstartade med ett studiebesök på Piteortens Chark. Ett verkligen intressant studiebesök. Stefan Lustig, VD för företaget presenterade en del av sortimentet som dom erbjuder kunderna. Det var bla Pitesnack, Patronskinka, Grillad kyckling, Pitepalt både rund och färdig för att steka och Ugnspannkaka.Här står VD:n framför paltgrytorna. För att lyfta upp paltarna ur grytorna används två rejäla paltslevar :-)

Vi var mycket nöjda med studiebesöket och på vårat möte hemma-hos Ella pratade vi en hel del om detta företag.
Vårat möte var som vanligt mycket trevligt och vi var verkligen på topp. Aktiva och kreativa planerade vi för kommande möten under våren.

Distriktsmöte Lycksele i Februari

Fyra eLCor från Piteå åker i väg till Distriktmötet i Lycksele Västerbotten. Det blir charter av en ...kanske två klubbar under vårat möte. Spännande!

Hoppas vi är många som syns på Distriktmötet. RT Lycksele har startat ett Facebookevenemang Där kan ni följa med vilka som har anmält sig.

Piteortens Chark

LC´s vårtermin börjar i veckan och på onsdag ska vi på studiebesök på Piteortens Chark. Vi träffas ute på Haraholmen. Ella har mailat färdväg till er.

RSS 2.0