Fest och minispa

     


I lördags träffades vi hemma hos Therese för en fest med god mat och mini-spa med Herbalifekonsulten Jennie. Vi hade fyra gäster den här kvällen, mycket trevliga tjejer :-) Räkorna i skålen var en riktig hit. Kalla heta räkor. Recept finns på Matklubben.se
Några badade badtunna utomhus. Jämför man med vinterns tidigare minusgrader, så var det nästan blida ute, - 20 grader. Senare på kvällen blev det utgång på Challenge för nästa alla.

Studiebesök och shopping hos Fias boda

         


Igår kväll besökte vi Fias boda här i Piteå. En nyöppnad butik med inredningsdetaljer. Vi fick höra Fias berättelse om varför hon öppnade butiken. Efter 15 år på samma arbetsplats bestämde hon sig för att göra något annat. Med lite coachning så tog hon steget fullt ut och öppnade sin boda. Hon hittade först en lokal i sin hemby och började måla upp den. Efter att hennes sambo kommenterat hennes doft efter hon varit i lokalen, så började hon leta en ny lokal. Troligtvis var det mögel i väggarna på det första stället. Urk! Hon fick tag på den här lokalen och började måla upp den. Det blev snabba ryck och i mitten av november öppnade hon butiken. I butiken finns massor med fina saker att köpa. Hon har öppet som vanligt på dagarna men Fia har dessutom startat ett nytt sätt att ta emot kunder. Kvällstid har hon "homeparty" i butiken och föreläsningskvällar. Det är redan en succé. Kul!

Jag hade gjort en kyckling/baconpaj a la GI till oss som vi åt inne i Fias butik. Jag lovade receptet och här kommer det:

Kycklingpaj i långpanna för 10 personer
Pajdeg:
6 dl vetemjöl...jag tog hälften dinkelmjöl
200 gr smör
½ dl vatten
Gör en deg av ingredienserna och tryck ut i en långpanna. Ställ långpannan kallt i ca 30 minuter.

Fyllning:
6 kycklingfilee´r
2 pkt bacon
1 purjolök
2 vitlöksklyftor
1 dl gröna pimientofyllda oliver

Äggstanning
6 ägg
2½ dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
3 dl riven ost
Vispa ihop allt till en smet.

Tärna kycklingen och stek den. Strimla och bryn purjolöken. Knaperstek baconen. Halvera oliverna.
Förgrädda pajen i 10 minuter i 225 gr.. Lägg sen i kyckling, bacon, purjo och oliver. Häll över äggstanningen och in i ugnen på 200 grader ca 30-35 minuter. Servera en sallad till och en dressing. Jag gjorde min favoritdressing:

1 stor burk cremefraiche
5 st soltorkade tomater i örtolja
lite flingsalt
Finhacka tomaterna och rör ihop med cremefraiche och salt.

Vi tackar för en trevlig kväll och nästa möte blir hos Therese med Spakväll :-)
Mötet 12/1 Herbalife

             


En av LC Piteå´s medlemmar, Jennie säljer och informerar om Herbalifeprodukter, sen ett tag tillbaka. Nu var det klubben´s tur att bekanta oss med Herbalife. Vi fick börja kvällen med att ställa oss på en våg för kroppsscanning. Där fick vi veta vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppens metaboliska (riktiga ) ålder.  Dom flesta av oss har avlagt nyårslöfte, så all information sparas. Om några månader jämför vi siffrorna igen. Vi borde kanske höja LC´s åldersgräns till 50 år ...hm...
Jennie pratade även om näringstillskott i olika former och användningsområden och vikten av att ha ett balanserat blodsocker under hela dagen. Man kan använda Herbalife´s produkter för att reglera sin vikt eller bara få i sig bra näring för att få mer energi eller ett bättre träningsresultat.

Vi fick prova proteinshake, örtdryck, proteinbars och Aloe Vera dryck. Smarriga saker med smak av choklad, citron och jordgubb.
Till middag fick vi en nyttig kycklingsallad och mörkt bröd. Gott! Vi avslutatde kvällen med möte.
Jennie håller på att starta upp en Viktutmaning på 12 veckor som börjar inom någon vecka. Man behöver inte vara Pitebo för att gå med i den. Hon levererar produkter i hela Sverige. Vill du veta mer om Viktutmaningen eller köpa produkter av henne så nås hon på 070-2355007. Beach 2011..here we come! 
RSS 2.0