Tjejjoggen och avslutning

Vi har ett till möte på programmet. Det blir terminens sista möte. Förra året startade vi en tradition. Hela klubben deltog i Tjejjoggen. Vi fortsätter den traditionen och den 12 juni kl 13:00 springer/går vi hela 5 km. Tjejjoggen firar 20 år i år. Vi räknar med att vinna många och fina priser på våra startnummer. Kvällen avslutas på BBB i Luleå med middag och disco.


I tidningen Eliza

lc-örhängen
I veckan kom Eliza nr 4 ut till alla eLCor och äRTor i Sverige. På sidan 19 ser ni ett repotage från vårat studiebesök på Arktis Smedjan i Luleå. Det är här våra fantastikst fina LC-örhängen tillverkas. Vilket hantverk!

Gocart

Imorgon trycker vi (lagligt) plattan i botten. Ute på Haraholmen ska vi tävla mot varandra i minibilsporten Gocart. Vi ses där ute kl.19:00. Middag och möte blir hos Jennie. 

Uppdaterad: inställd gocart pga regnet. Vi träffas direkt hos Jennie i stället, kl. 19:00.


LC-örhängen

Så där! Nu har vi fått en ny leverans av dom fina LC-örhängena i silver. Ni beställer dom här.

LC-örhängen på Riksmötet

Två från LC Piteå kommer att åka ner till Jönköping på Riksmötet i helgen. Med sig i bagaget har dom några par LC-örhängen. Är det någon som vill blinga lite extra, så är det bara att kontakta Helena Gullbrand som är våran Distriktsordförande eller Ulrica Magnusson. Deras mobilnr hittar ni i matrikeln.


RSS 2.0