28/10 hemma hos...

Nästa möte är hemma hos Pia som ochså har tre minuter + present till lottdragningen.

Genomgång av Intercityt och annan information som kommit.
Komihåg att ta med 140 kr för eran läckra LC-väska.


LC Tangent

Idag damp Eliza ner i brevlådan. Sidan 9 handlar om LC Tangent. När man fyller 45 år går man automatiskt ur LC och numera finns möjligheten att fortsätta sitt "LC-liv", som Tangent. Nu har alla våra klubbmedlemmar måååånga år kvar innan vi kan välja att gå med i Tangent, men vad betyder det egentligen? Så här står det:

" Vad är Tangent Sverige?
Ordet Tangent kommer från matematiken och betyder att en rät linje som går igenom en punkt på en kurva är att linjen "tangerar" kurvan. Det innebär att Tangent är forsättningen på Ladies Circle! Tangent bildades först i England och finns nu i många länder i Europa. Vårt syfte med organisationen är att forstätta odla vårt nätverk plus få möjligheten att forsätta utvecklas som människa och blir en ännu bättre person, kompis, mamma och yrkesperson.

Text: Désirée Lerider"


Från Intercityt i Piteå

          


Några bilder från lördagen då hela 30 eLCor kom till Piteå för att träffas, circla och ha roligt. Vi började dagen på väskbutiken Umbrella med kaffe, macka och alla dessa väskor, handskar och sjalar. Efter den shoppingstarten skingrades klubbarna och spenderade några timmar ute på stan före egen shopping och lunch.

På eftermiddagen stod Ordförandemöte och Intercitymöte på schemat. När vi planerade mötet i början av hösten beslöt vi att Intercityt skulle vara ett öppen möte. En del klubbar hade med sig sina gäster. Våran DO passade på att berätta om Ladies Circle.

Efter en timmes uppehåll fick vi prova champange med tilltugg. Vi fick en utförligt undervisning av Erik från Munskänkarna. Det vi inte vet om champange NU är inte värt att veta, eller hur? 

Middag på kvällen med en mycket god buffé. Mycket prat och skratt och sång. Dom här eLCorna kan verkligen sjunga. Vi hann igenom sånghäftet två gånger.

Efter lottdragning på vårat fantastiska lotteri bar det iväg ut på disco på en av Piteås nattklubbar.

Tack alla ni 30 eLCor som kom hit till Piteå!!


Tusen tack till alla 30 eLCor....

...som kom hit till Piteå på Intercitymötet. Vilken kanondag! Vilken LC-anda! Vi ses på DM:et!

Solbrillor och höstjackan....

          
Väderprognos inför helgen. Det blir strålande shoppingväder i Piteå till helgen.

RSS 2.0