Mötet 12/1 Herbalife

             


En av LC Piteå´s medlemmar, Jennie säljer och informerar om Herbalifeprodukter, sen ett tag tillbaka. Nu var det klubben´s tur att bekanta oss med Herbalife. Vi fick börja kvällen med att ställa oss på en våg för kroppsscanning. Där fick vi veta vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppens metaboliska (riktiga ) ålder.  Dom flesta av oss har avlagt nyårslöfte, så all information sparas. Om några månader jämför vi siffrorna igen. Vi borde kanske höja LC´s åldersgräns till 50 år ...hm...
Jennie pratade även om näringstillskott i olika former och användningsområden och vikten av att ha ett balanserat blodsocker under hela dagen. Man kan använda Herbalife´s produkter för att reglera sin vikt eller bara få i sig bra näring för att få mer energi eller ett bättre träningsresultat.

Vi fick prova proteinshake, örtdryck, proteinbars och Aloe Vera dryck. Smarriga saker med smak av choklad, citron och jordgubb.
Till middag fick vi en nyttig kycklingsallad och mörkt bröd. Gott! Vi avslutatde kvällen med möte.
Jennie håller på att starta upp en Viktutmaning på 12 veckor som börjar inom någon vecka. Man behöver inte vara Pitebo för att gå med i den. Hon levererar produkter i hela Sverige. Vill du veta mer om Viktutmaningen eller köpa produkter av henne så nås hon på 070-2355007. Beach 2011..here we come! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0